Jeg tilbyder / Tankefeltterapi - TFT/EFT

Tankefeltterapi - TFT/EFT

Tankefeltterapi (TFT/EFT) kombinerer østens viden om kroppens energibaner med samtaleterapi, så der hurtigt og smertefrit opnås lindring såvel psykisk, mentalt og fysisk.
TFT er udviklet ud fra teorien om årsagen til irrationelle følelser – at vi lagre gamle traumatiske oplevelser og negative følelser i kroppen, og i et tankefelt omkring os.
Som en radio der er sat på en forkert frekvens og lyden skratter, konsekvensen kan være at vi i dagligdagen kan opleve ubalancer i form af alt for mange negative tanker, diffuse smerter, uhensigtsmæssig adfærd og følelsesmæssig ubehag som f.eks. angst, uro eller en fobier. Resultatet kan være at du enten prøver at undgå det angstfyldte, - og derved begrænser dig selv i at kunne eller turde gøre hvad du har lyst til, og reelt har behov for- eller du oplever at du får det meget dårligt enten fysisk eller psykisk i situationen.
UANSET HVAD – ER RESULTATET FORRINGET LIVSKVALITET
Ubehaget er lagret i kroppen, som en ubevidst refleks. Derfor indgår kroppen, tankerne, følelser og ånd som en helhed i behandlingen.
Forskning viser at følelseslivet har en meget stor andel i om vi bliver syge eller ej – så derfor er TFT et fantastisk værktøj i at forebygge sygdomme og ubalancer. Ofte neutraliseres de ”sygdomsfårårsagende” følelser som giver symptomerne, så kroppen nu heler sig selv.
Metoden er i 80`erne udviklet af Dr. Roger Callahan – en af USA`s meget ansete og erfarne kliniske psykologer, som er en af pionererne inden for bl.a. hypnoterapi. Efter et kursus i almen kinesiologi og meridianlære, fik han en indsigt i, at bestemte følelser er forbundet med bestemte organer, som deraf matcher de enkelte meridianer. Disse kan forklares som en usynlig energiledning, og kan i dag, med moderne udstyr ses på specielle scanningsbilleder.
Teorien om ophobning af traumer og negative gamle følelser gav Callahan derfor navnet ”Thought Field Therapi”.
Efter mere end 40 års forskning er TFT nu blandt de bedste, letteste og hurtigste værktøjer til eliminering af mange former for psykisk og til dels fysisk ubehag – uden kendte bivirkninger til dato, og der udvikles hele tiden i systemet.
Som de fleste terapeuter, så kombinerer jeg alle mine kompetencer i min spørgeteknik, men kernen er selvfølgelig den oprindelige.
I TFT ”bankes” der let på specifikke punkter på kroppen – akupunkturpunkter – mens du tænker og fokuserer på den følelse i hovedet, kroppen eller adfærd, du ønsker der skal blive mindre af i dit liv… 
Du vil ofte opleve meget mere overskud og velvære efter hver session, da du ubevidst har brugt mange ressourcer på at holde de negative følelser eller angsten nede. TFT/EFT løser ikke nødvendigvis dit problem ”ude i livet” men giver dig styrke ro og tillid til at kunne finde gode løsninger. Så TFT/EFT gør dig problemløsende, da al den irrationelle angst er ellimineret.
Resultaterne er ofte forbløffende, da ubehaget mærkbart ændres i løbet af meget kort tid i forhold til mange andre terapiformer. For nogles vedkommende kan det være meget hurtigt – nogle gange efter 1 session, hvis problemet er meget konkret og specifikt, som en simpel fobi.
Når du er i terapi hos mig, vil jeg kombinere TFT/EFT med coaching, hypnose eller terapi, da du derved kommer et effektiv spadestik dybere. Ny handling på den nye tanke eller følelse giver store forandringer og holdbare resultater. Du får efterhånden nye selvkærlige vaner.
Allerede under en af de første sessioner får du instruktion i hvordan du selv arbejder med dele af teknikken. Du får gennem et TFT/EFT forløb et værdifuldt ”gør det selv” værktøj, som øger og vedligeholder effekten af sessionerne, samt giver mulighed for egen minibehandling.
Bibi Morthorst | Søndergade 62 A, 6690 Gørding  | Tlf.: 22241001